Ένας χρόνος Αναστολής. Ένας χρόνος πάλης. Τρίτος χρόνος όμως έκτακτης ανάγκης…

Με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την επίδοση των κατάπτυστων αποφάσεων αναστολής εργασίας στους εργαζομένους στον χώρο της υγείας  και καθώς ολοκληρώνεται σιγά σιγά και η τρίτη χρονιά από την επιβολή ενός καθεστώτος έκτακτης ανάγκης που ήρθε για να μείνει, παρά το γεγονός ότι το αφήγημα περί μολυσματικότητας και εγκληματικής ανευθυνότητας των ανθρώπων που δεν εμβολιάζονται έχει καταπέσει, εν τούτοις οι θιασώτες της πανδημίας εξακολουθούν να αναδιπλώνονται.

Με περίσσιο θράσος ομιλούν περί λάθους στις καταγραφές των θανάτων, ενώ ταυτόχρονα ανατροφοδοτούν το αφήγημα με νέες κινδυνολογίες ενόψει φθινοπώρου επικαλούμενοι μελέτες αμφιβόλου επιστημονικής εγκυρότητας, τη στιγμή που τους έχει διαψεύσει προ πολλού η κλινική εμπειρία και τα επίσημα στατιστικά στοιχεία. Επιπλέον δεν διστάζουν και δεν αισχύνονται να αναμασούν όρους ανύπαρκτους στην ιατρική ορολογία όπως το εξωφρενικό ευφυολόγημα  του «ασυμπτωματικού κρούσματος» με το οποίο συντηρούν θεωρίες περί μολυσματικότητας του υγιούς ατόμου και περί αόρατου εχθρού σαν να μην πέρασε μία μέρα από το Φεβρουάριο 2020, όπου κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τέτοιου είδους μεσαιωνικές θεωρίες.

Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι απέχουμε πολύ από το κλείσιμο της αυλαίας της πανδημίας και της «διαχείρισης» αυτής, έστω και εάν από επίσημης κυβερνητικής πλευράς οι τόνοι στο συγκεκριμένο θέμα εν όψει ανομολόγητων εκλογών παραμένουν ιδιαιτέρως χαμηλοί αυτήν την περίοδο.

Ωστόσο μία καλή προεπισκόπηση του επεισοδίου που θα ακολουθήσει μας παρέχουν οι πρόσφατες δηλώσεις του κυρίου Γεροτζιάφα στις οποίες εφιστούμε την προσοχή δεδομένου ότι ο κ Γεροτζιάφας παρόλο που δεν είναι επίσημος εκφραστής της παρούσας κυβερνητικής πολιτικής, ωστόσο ως σύμβουλος υγείας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενδέχεται να παίξει μελλοντικά σημαίνοντα ρόλο ως μέλος ομάδας εμπειρογνωμόνων ή με κάποια άλλη ιδιότητα στη μετά εκλογών εποχή.

Από τις δηλώσεις αυτές που γίνανε με αφορμή την επίσκεψη του κ. Γεροτζιάφα στο νησί της Ικαρίας και που περιλαμβάνουν τη συνήθη δαιμονοποίηση του τουρισμού, των φυσιολογικών ανθρώπινων κοινωνικών εκδηλώσεων κλπ όπως έχει καθιερωθεί πλέον τα τελευταία δύο χρόνια στο τελείωμα της καλοκαιρινής περιόδου, θα θέλαμε να ξεχωρίσουμε τα εξής σημαντικά σημεία:

1.   Λανσάρεται η επόμενη (4η) δόση εμβολίου για τον κορωνοϊο πλέον χωρίς περιορισμούς για όλον τον πληθυσμό σε συνέχεια προηγούμενων        προπαρασκευαστικού χαρακτήρα δηλώσεων-συστάσεων έτερων ειδικών περί χορήγησης 4ης δόσης μόνο σε ευπαθείς ή και σε όσους φοβούνται υπερβολικά τον ιό (!).

2.   Εξοικειωνόμαστε σε επόμενο στάδιο «με την λογική της περιοχικής και προσαρμοσμένης στρατηγικής για την πανδημία», τουτέστιν με την επιβολή τοπικών lockdown σε περιοχές με χαμηλό εμβολιαστικό ποσοστό με την ουσιαστική εφεξής συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Γεροτζιάφας γνωρίζει πολύ καλά για τι πράγμα μιλάει. Στην ουσία προβαίνει σε μία ενημέρωση και προετοιμασία του κοινού για όσα επίκεινται βάσει συγκεκριμένων εδαφίων του νέου νόμου που ψηφίστηκε για την υγεία τον περασμένο Μάιο τα οποία εδάφια αυτά θέτουν το πλαίσιο για την εφαρμογή στρατηγικών τοπικής καταστολής και δέσμευσης της οικονομικής δραστηριότητας επιλεγμένων περιοχών για άγνωστο χρονικό διάστημα με κριτήρια δήθεν επιδημιολογικά και πιθανό αποτέλεσμα τον οικονομικό στραγγαλισμό και μαρασμό των περιοχών αυτών.

Μία πρόγευση των μεθόδων αυτών που πλέον συνιστούν νόμο του κράτους πήραμε ήδη με το παράδειγμα της βόρειας Ελλάδος και των νησιών του Αιγαίου που απομονώθηκαν από τον υπόλοιπο κόσμο κατά τους χειμερινούς και καλοκαιρινούς αντίστοιχα μήνες του 2021.

Επιπλέον δόσεις καθολικού εμβολιασμού και τοπικούς εγκλεισμούς των «απείθαρχων» περιλαμβάνει λοιπόν το μενού και της επόμενης χρονιάς.

Το ενδιαφέρον είναι ότι την εισαγωγή σε αυτά τα μελλοντικά σενάρια φρίκης τη θέτει σύμβουλος της «αντιπολιτευόμενης» πλευράς.

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι η τυποποιημένη πλέον πλην άκρως σαδιστική απειλή που συνοδεύει, άκομψα καμουφλαρισμένη ως καλώς εννοούμενη προειδοποίηση, τις ως άνω υποδείξεις του κ. Γεροτζιάφα:

«Αλλιώς θα είμαστε πάντα σε αυτό το δίλημμα: Θα επιβάλουμε στα παιδάκια να φορέσουν όλα μάσκες με τις συνέπειες που έχει στο ψυχολογικό επίπεδο;….»

Προς αποκατάσταση της αλήθειας η φράση αυτή μπορεί να αποδοθεί ως εξής:

«Η επιλογή είναι δική σας: Θέλετε να συνεχίσουμε να επιβάλουμε στα παιδάκια σας τη σωματική κακοποίηση της μασκοφορίας με τις γνωστές συνέπειες και στο ψυχολογικό επίπεδο ή θα συμμορφωθείτε με τις υποδείξεις;»

 Ο σαδισμός τους είναι απύθμενος…

 Οι υγειονομικοί που τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων, στη συμπλήρωση ενός χρόνου από την επίδοση των αποφάσεων αναστολής εργασίας δηλώνουν περισσότερο αποφασισμένοι από ποτέ να μην υποκύψουν σε αισχρά εκβιαστικά διλήμματα και να πολεμήσουν σθεναρά με όλα τα νόμιμα μέσα ενάντια σε τέτοια τέρατα της «επιστήμης» από όποια ιδεολογική μήτρα και εάν αυτά προέρχονται.

Μετά τιμής,

Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας

Σ.Υ.Δ.Ε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...