Απολογισμός της επίσκεψης των Sucharit Bhakdi και Reiner Füllmich

Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου οι Sucharit Bhakdi και Reiner Füllmich με την επαγγελματική ιδιότητα του επιστήμονα υγείας και του δικηγόρου αντίστοιχα, αμφότεροι με ευρεία ακτιβιστική δράση τα τελευταία δύο χρόνια, επισκέφθηκαν την Αθήνα όπου παραχώρησαν συνέντευξη τύπου σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ και ακολούθως έκαναν ομιλίες στο πάρκο Ελευθερίας ως φιλοξενούμενοι των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας.
Οι ομιλίες του Sucharit Bhakdi είχαν ως επίκεντρο το θέμα του εμβολίου τεχνολογίας mRNA για τον κορωνοϊό. Παραθέτοντας επιστημονικά στοιχεία με απλοποιημένη μορφή ώστε να επεξηγηθεί ο μηχανισμός δράσης και να καταστεί κατανοητό στο ευρύτερο κοινό το θέμα του ασύμβατου αυτών των σκευασμάτων τόσο με μία αποτελεσματική ανοσοποίηση του οργανισμού όσο και με μια ασφαλή για τον άνθρωπο λειτουργία, ο καθηγητής χρησιμοποίησε απλές γραφικές αναπαραστάσεις της ανοσολογικής απόκρισης και παρουσίασε περιστατικά θανόντων ασθενών με ιστολογικά ευρήματα από τον εγκέφαλο και την καρδιά. Τα ευρήματα αυτά για πρώτη φορά
καταδεικνύουν αναμφισβήτητα την αιτιολογική σχέση ανάμεσα σε εμβολιασμούς με mRNA σκευάσματα και στους εν λόγω θανάτους.
Ο καθηγητής προ πάντων τόνισε ότι τα ευρήματα αυτά ήταν παρόντα στην πλειοψηφία των εξετασθέντων δειγμάτων και άρα δεν αφορούν σε σπάνιες εξαιρέσεις και ότι ο κίνδυνος εμφάνισης τέτοιων βλαβών είναι αντίστοιχος για κάθε προϊόν τεχνολογίας mRNA που ενδεχομένως προωθηθεί στην αγορά μελλοντικά.
Περαιτέρω αμφότεροι οι προσκεκλημένοι έθεσαν το ζήτημα της διαχείρισης της COVID-19 σε ευρύτερη πολιτική βάση τονίζοντας ότι πίσω από αυτή τη διαχείριση υπάρχει πολυετής σχεδιασμός με στόχο την αλλαγή του μοντέλου διακυβέρνησης, αφετηρία του οποίου είναι η καταστολή με το φόβητρο του κορωνοϊού και κατάληξη η απόλυτη μόνιμη χειραγώγηση των πληθυσμών με άλλα μέσα ενδεχομένως.
Ειδικότερα ο καθηγητής R. Füllmich εξήγησε ότι τα σχέδια αυτά τα απεργάστηκαν οικονομικές και πολιτικές ελίτ προκειμένου να συγκαλυφθούν τεράστια διεθνή οικονομικά εγκλήματα του παρελθόντος και του παρόντος που αφορούν στην καταλήστευση του δημοσίου και ιδιωτικού πλούτου των χωρών με τη συμμετοχή μεγάλων τραπεζών.
Ο δημοσιογραφικός κόσμος που κλήθηκε στη συνέντευξη τύπου στην πλειονότητά του ήταν απών. Εκ των θεσμικών φορέων (υπουργού, υφυπουργού υγείας, προέδρου του ιατρικού συλλόγου Αθηνών και άλλων) που προσκλήθηκαν μετά από ειδικό αίτημα του Sucharit Bhakdi δεν εμφανίστηκε κανείς – όπως ήταν και αναμενόμενο. Το σύστημα εν τούτοις δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τις εκδηλώσεις αυτές καθώς φρόντισε με διάφορα μέσα να σαμποτάρει τη συνέντευξη τύπου (διακίνηση στο διαδίκτυο προσκλήσεων προς όλους για τη συνέντευξη) καθώς και την ανοιχτή εκδήλωση στο πάρκο (ανακοινώσεις στο διαδίκτυο περί ακύρωσης της
εκδήλωσης). Από τη συνταγή δεν έλειψε επίσης η διασπορά φημολογίας σχετικά με το ποιόν των προσκεκλημένων ομιλητών.
Αυτές οι προβοκάτσιες αποτελούν τεκμήριο πανικού του συστήματος το οποίο αντιλαμβάνεται την παρουσία στην Ελλάδα αυτών των προσώπων που με τεκμηριωμένο επιστημονικό λόγο υποστηρίζουν όλα όσα ισχυρίζονται, ως μια τεράστια απειλή. Απειλή ενάντια στο σαθρό αφήγημά του το οποίο εξακολουθεί σαν σκιάχτρο να στέκεται όρθιο μόνο εξ αιτίας της απάθειας του κόσμου. Οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας μέσα από αυτή τη συνάντηση με τους στυλοβάτες της αντίστασης θέλησαν να θωρακίσουν με αυτοπεποίθηση τους συναδέλφους τους και να δώσουν στο κοινό χειροπιαστά στοιχεία του εγκλήματος που διαπράχθηκε εις βάρος του, όχι μόνο τα τελευταία τρία χρόνια με το ψέμα της φονικής πανδημίας αλλά και επί δεκαετίας με τη δέσμευση της χώρας από τα μνημόνια από τα οποία όχι μόνο ποτέ δεν εξήλθε αλλά αντιθέτως διανύει επί του παρόντος την σκληρότερη και πιο απάνθρωπή τους φάση. Οσο ο ελληνικός λαός συνεχίζει να δέχεται παθητικά τη μοίρα του αρνούμενος να παραδεχτεί τους συσχετισμούς ανάμεσα στην στημένη υγειονομική κρίση και στην επερχόμενη – πάλι στημένη – ολοσχερή ανθρωπιστική κρίση μέσω ενεργειακού, επισιτιστικού κλπ, τόσο βαθύτερα θα βουλιάζει στο αδιέξοδο. Αν κάποια στιγμή αποφασίσει να ξυπνήσει από τη νάρκη του ίσως διαπιστώσει ότι από το πάλαι ποτέ κράτος πρόνοιας δεν έχουν απομείνει παρά αποκαΐδια. Οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας θα συνεχίσουν τη μάχη που ξεκίνησαν απέναντι στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και δηλώνουν – ένα χρόνο μετά την εκδίωξη από την εργασία τους – ότι με μεγαλύτερο ακόμα ζήλο θα συλλέγουν στοιχεία, θα καταγγέλλουν, θα αποκαλύπτουν, θα ξεμπροστιάζουν και θα κραυγάζουν την αλήθεια:
Το κράτος δολοφονεί τους πολίτες! Οι πολίτες ΜΟΝΟ μπορούν να το σταματήσουν!
Εν ευθέτω χρόνω πρόκειται να διατεθεί από την ιστοσελίδα μας το πλήρες υλικό των ομιλιών υποτιτλισμένο καθώς και συναφή λοιπά δεδομένα.
Μετά τιμής

Υγειονομικοί κατά  της Υποχρεωτικότητας

Δίκτυο 30 Νοσοκομείων/ Δομών Υγείας Αττικής και ΕΚΑΒ Αθηνών

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...