Γίνε κι εσύ μέλος του Σ.Υ.Δ.Ε.

Αγαπητέ συνάδελφε,

Μετά από πολύμηνους αγώνες με βασικό πρόταγμα την εναντίωση στην υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων και στην εμπορευματοποίηση της υγείας… Συνεχίζουμε.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (Σ.Υ.Δ.Ε.)”

Στόχος μας είναι κανείς εργαζόμενος στην υγεία να μην βρεθεί ξανα στην ίδια θέση. Για αυτό το σκοπό παρέχουμε τα εξής:

• Νομική συμβουλευτική για κάθε θέμα που προκύπτει, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

• Η αλληλεγγύη μας επεκτείνει το έργο της και θα προσφέρει βοήθεια υλική/πνευματική/ψυχική, μέσα απο ενα δίκτυο που έχει αναπτυχθεί όλους αυτούς τους μήνες. Άλλωστε οι ανάγκες δεν τελείωσαν με την επιστροφή στην εργασία μας ενω κάποιοι δεν κατόρθωσαν να επιστρέψουν.

Και επειδή ο καιρός του εφησυχασμού παρήλθε, έχει ήδη δημιουργηθεί μηχανισμός παρακολούθησης και παρέμβασης επί δρομολογούμενων σχεδίων νόμου ή υπουργικών αποφάσεων.

Ενώ έχουμε ηδη συνεργασία με άλλους συλλόγους και σωματεία του υγειονομικού χώρου, αναλαμβάνοντας διασυνδετικο ρόλο  για την υπεράσπιση των εργασιακών κεκτημένων εν γένει καθώς και για την προάσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών όλων των πολιτών της χώρας.

✓Αν είσαι εργαζόμενος στο χώρο της υγείας οποιαδήποτε ειδικότητας ή επαγγελματικής κατεύθυνσης.

✓Αν είσαι φοιτητής αντίστοιχης σχολής με πρακτική άσκηση σε δομή παροχής υπηρεσιών υγείας.

✓ Είτε ζεις εντός Αττικής είτε σε άλλες περιοχές της χώρας.

✓Αν θεωρείς ότι τα συμφέροντά σου εξυπηρετούνται από το σωματείο μας, μπορείς να συνταχθεί μαζί μας, να χτίσουμε το δικό μας τείχος ανοσίας στον αυταρχισμό.

Πατήστε εδω και συμπληρώστε την αίτηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...