Δελτίο Τύπου Σωματείων Hellenic Train

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος μεγάλη συγκέντρωση των εργαζομένων, ύστερα από κάλεσμα των τριών σωματείων της Hellenic Train και στη μνήμη όσων χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια  σωματεία που παραβρέθηκαν αλλά και τους απλούς  πολίτες για την συμπαράσταση και τη στήριξη τους στην μάχη, που δίνουμε για την ασφαλή κυκλοφορία των τρένων αλλά και για να λάμψει η αλήθεια, και να βρεθούν οι ένοχοι του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος,  όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των Μελών των τριών σωματείων και αποφασίστηκε η συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης μέχρι και την Τετάρτη 8/3/2023.

Ο αγώνας συνεχίζεται..

Η αλήθεια θα λάμψει!!

 ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ                                                                                                  ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ

ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ Β.                                                                                                ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ.

ΛΑΖΟΥ Ν.                                                                                                              ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ Β.

Β.ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ Κ.                                                                                                ΠΟΡΓΙΑΖΗΣ ΑΘ.

 

ΠΗΓΗ: https://septrainose.gr/article/15154

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...