ΔΗ.ΣΥ.Π-ΠΑΣΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Συκοφαντούν καθημερινά και στέλνουν στα Δικαστήρια Συνδικαλιστές και Παρατάξεις

ΔΗ.ΣΥ.Π-ΠΑΣΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Συκοφαντούν καθημερινά και στέλνουν στα Δικαστήρια Συνδικαλιστές και Παρατάξεις. Όταν φτάνεις στο πάτο και πνίγεσαι ……

Όπως φαίνεται, το παρεάκι της ΔΗ.ΣΥ.Π-ΠΑΣΚΕ ΠΟΕΔΗΝ επέλεξε να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο απέναντι σε Συνδικαλιστές και Παρατάξεις που δρουν στη ΠΟΕΔΗΝ.

Η συνειδητή Πολιτική Επιλογή να συκοφαντούν, με Ανακοινώσεις- λιβελλογραφήματα, πλέον τακτικά Συνδικαλιστές και Παρατάξεις αλλά και να στηρίζουν ΕΠΙΣΗΜΑ με στελέχη τους σαν κατήγορους και μάρτυρες σε Δικαστικές Αγωγές κατά Συνδικαλιστών και Παρατάξεων(!!) είναι πλέον, όπως φαίνεται, κυρίαρχα συστατικά στοιχεία της δράσης της Παράταξης τους.

Είναι προφανές, ότι δεν έχουμε την διάθεση να την ακολουθήσουμε ούτε στο κατήφορο αλλά ούτε και στο «γνωστό» πάτο που έχει φτάσει πιαη ΔΗ.ΣΥ.Π-ΠΑΣΚΕ ΠΟΕΔΗΝ. Όσες συκοφαντίες και να πουν και να γράψουν, όλοι οι εργαζόμενοι ξέρουν πως πορευόμαστε σαν Συνδικαλιστές και Παράταξη όλα τα χρόνια με αξίες και αρχές, με σαφή και σταθερό προσανατολισμό απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ασκούνται, με Θεσμική αξιοπρέπεια, λέξεις  άγνωστες για τους απουσιολόγους  του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Θεωρούμε όμως καθήκον μας, διαπιστώνοντας ότι στα λιβελλογραφήματα «άγνοια»  σημασίας λέξεων να τους βοηθήσουμε για να κατανοήσουν  τις λεκτικές και εννοιολογικές αδυναμίες που έχουν, ώστε να μην κάνουν ξανά  τα ίδια λάθη ξανά, γιατί εκτίθενται. Αναλυτικά, τι σημαίνουν οι λέξεις:

Ψηφοθήρας:  Είναι αυτός που υπόσχεται στους συναδέλφους σε Αναστολή: «Δώστε ένα Υποψήφιο και εγώ θα τον εκλέξω έστω και ένα μου φέρει ένα ψήφο» και στο τέλος τον ξεχνά στα αζήτητα. Είναι αυτός που υπόσχεται « μπες στο ψηφοδέλτιο, θα σε εκλέξω στην Εξελεγκτική και θα παίρνεις 9 ημέρες άδεια» ενώ ξέρει ότι δεν τις δικαιούται.

Τυχοδιώκτης: Είναι αυτόςπου διοργάνωνε Καραβάνια για τη «Σωτηρία του ΕΣΥ» και «έπνιγε» το Τσίπρα στη γέφυρα του Ρίο και στο νησάκι στη Λίμνη, που έβαζε κρεμάλες στο Ξανθό και στο Πολάκη, που μαγείρευε και έχτιζε έξω από το Υπουργείο και πήγαινε τούρτες με το Πινόκιο στο Μαξίμου. Και μετά, εδώ και 3 ½   χρόνια έπαθε «αμνησία» ξέχασε τα Καραβάνια τις κρεμάλες και τα χτισίματα και τις τούρτες και βολοδέρνει να βρει τις πόρτες των Υπουργείων.Είναι αυτός, που ψηφίζει ΟΜΟΦΩΝΑ να στηρίξει Συναδέλφους και χωρίς τσίπα προτείνει τον εαυτό του σαν μάρτυρας υπεράσπισης και «πριν αλέκτορα φωνήσαι» τους σέρνει στα Δικαστήρια, βάζοντας και μάρτυρες κατηγορίας εναντίον  τους(!!).

Αριβίστας: Είναι αυτός που χωρίς ενδοιασμούς δημοσιοποιεί το πόνο και τα προβλήματα εργαζομένων και πολιτών για να διεκδικήσει τα 10λεπτά δημοσιότητας των ΜΜΕ. Είναι αυτός που χρησιμοποιεί το Συνδικαλισμό για να εξυπηρετεί ρουσφέτια και να κατέχει θέσεις που δεν τις δικαιούται.

Αυτές είναι οι αναγκαίες «διευκρινήσεις»  για να ξέρετε τη σημαίνουν οι λέξεις που επικαλείστε στα κείμενα σας. Τώρα εάν σε αυτές διαπιστώνεται ή βλέπετε στοιχεία που κάτι σας θυμίζουν, μην ανησυχείτε. Είναι ο γνωστός «καθρέπτης» του Κινήματος που σε αυτόν μπροστά  ο καθένας είναι όπως φαίνεται πραγματικά και όχι όπως το φιλοτεχνούν  οι «φίλοι της ΠΟΕΔΗΝ».

Τέτοια λιβελλογραφήματα, δείχνουν τα προσωπικά και πολιτικά αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει η ΔΗ.ΣΥ.Π-ΠΑΣΚΕ ΠΟΕΔΗΝ και η «ιδιοκτησιακή» της αντίληψη για την Ομοσπονδία. Η εξαγωγή της κρίσης και η ανακάλυψη «εχθρού» απλά επιτείνει τα αδιέξοδα και σας κρατά καθηλωμένους στο πάτο. Εκτός εάν αυτή είναι πια η επιλογή της, οπότε σας ευχόμαστε καλή συνέχεια….

Όσο μας αφορά, δεν θα ξαναασχοληθούμε«θεραπευτικά» με τα αδιέξοδα και τις επιλογές της ΔΗ.ΣΥ.Π-ΠΑΣΚΕ. Ξέρουμε ότι θα συνεχίσουν να μας συκοφαντούν και να μας σέρνουν στα Δικαστήρια, αθροίζοντας μάρτυρες κατηγορίας. Δεν πειράζει, ψυχή βαθιά και καλή αντάμωση στα γουναράδικα…

Υ.Γ 1: Όσο αφορά τις «νουθεσίες» σε προσωπικό αλλά και παραταξιακό επίπεδο, είναι προφανές ότι για άλλη μια φορά αποδεικνύουν συνέπεια «λόγου και έργου». Και τους συγχαίρουμε για αυτό.

Όπως αυτοί, όταν από 18 έδρες πήγαν στις 11 στη ΠΟΕΔΗΝ, χάνοντας το 40%, έστειλαν στη δουλειά τους τα στελέχη τους, το ίδιο «συστήνουν» και σε εμάς. Τώρα πως εμείς όλους αυτούς που πήγαν στη δουλειά τους, τους βλέπουμε να κατοικοεδρεύουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ, της ΑΔΕΔΥ και στα Προκάτ Νοσοκομείων, είναι μάλλον ο αντικατοπτρισμός του γνωστού Καθρέπτη του Κινήματος. Ξέχασαν εύκολα τη γνωστή ρήση που λέει και ο λαός μας «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί…» και πουλάνε τσάμπα μαγκιές εκ του ασφαλούς…

Υ.Γ 2: Είναι πρόκληση, αυτοί που βρέθηκαν απέναντι(!!) στους συναδέλφους σε Αναστολή όταν τους συλλάμβανε η Αστυνομία, αρνήθηκαν(!!) να υπάρξει κινητοποίηση στήριξης στα Δικαστήρια, που έβγαλαν Ανακοίνωση που τους συκοφαντούν και τους λοιδορούν, που λοιδορούν και γελοιοποιούν με δηλώσεις τους προσωπικές τους επιλογές, να χύνουν «κροκοδείλια» δάκρυα και να το παίζουν τώρα τιμητές και συμπαραστάτες στον Αγώνα τους στη κινητοποίηση στο ΣτΕ. Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή και τη τσίπα  για να τη βρει η ΔΗ.ΣΥ.Π-ΠΑΣΚΕ ΠΟΕΔΗΝ…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...