Συνέντευξη τύπου Reiner Fuellmich 23/9

Στις 23.9.22, σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο Reiner Fuellmich στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Αθήνα ως καλεσμένος των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας.

 

Συντονιστές δημοσιογράφοι:

– Περικλής Γκιόλιας/ εκδότης της ψηφιακής σελίδας sportime.gr

– Διονύσιος Αντωνέλλος/ εκπρόσωπος του Rise TV

 

Ομιλητές:

– Suchatit Bhakdi

– Reiner Füllmich

 

Συντονιστής εκ των διοργανωτών:

Α. Νταλιάνης

 

Υπεύθυνοι μετάφρασης:

– Ζαφειρία Κακαλέτρη

– Μάρκος Χρηστίδης

Προσκεκλημένοι Δημοσιογράφοι: Άπαντα τα μέσα. Έντυπα, διαδικτυακά, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, όπως εμφανίζονται στους καταλόγους της ΕΣΗΕΑ και αλλού.

Προσκεκλημένοι από τον επιστημονικό χώρο Υπουργός Υγείας κος Α. Πλεύρης, Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μ. Γκάγκα, Υφυπουργός Υγείας Έλενα Ράπτη, Τομεάρχες υγείας όλων των κοινοβουλευτικών Ομάδων, Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, κος Σωτήρης Τσίοδρας, Πρόεδρος Ι.Σ.Α. Πρόεδρος Π.Ι.Σ. , Πρόεδρος ΕΟΔΥ, Πρόεδρος ΕΟΦ.

 

Στις 23.9.22, σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο καθηγητής Reiner Füllmich κοντά στον καθηγητή Suchatit Bhakdi στα πλαίσια της επίσκεψης αμφότερων στην Αθήνα ως καλεσμένοι των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας.

Ο καθηγητής Reiner Füllmich λόγω χρονικού περιορισμού στη διάθεση της αίθουσας ανέπτυξε τις θέσεις του χωρίς να ακολουθήσουν πολλά ερωτήματα.

Ο κύριος Füllmich συνηγόρησε με τον προηγούμενο ομιλητή στο ότι στόχος της επίσκεψής του στην Ελλάδα δεν είναι να υποκινήσει διαμάχη ανάμεσα σε αντίπαλα στρατόπεδα αλλά να λειτουργήσει ενωτικά με την συμβολή του στην καταγγελία των πραγματικών ενόχων για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία δυόμιση χρόνια και στην οποία συνέβαλαν καθοριστικά οι πολιτικοί μας σε συνεργασία με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ξεμένουμε πλέον από θεωρίες συνωμοσίας καθώς αρχικά μας φαινόταν απίθανο ότι το σκηνικό που ζούμε ήταν δυνατόν να είναι ενορχηστρωμένο.

Επισήμανε ότι έχουν ανοιχτεί διάφορα δικονομικά μέτωπα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες μεν να φέρουν θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία ή σε άλλες χώρες τις Ευρώπης, υπάρχει όμως νόημα να συνεχιστούν σε αμερικανικά δικαστήρια.

Εν συνεχεία προέβη σε μια ιστορική αναδρομή με στόχο να αναδείξει το γεγονός ότι πίσω από την πανδημία υπήρξε οργανωμένο σχέδιο. Βάσει αυτού του σχεδίου η διεθνής οικονομική μαφία που υπάγεται κυρίως στον ευρο- ατλαντικό άξονα (Αγγλοσάξονες και βόρεια Αμερική) έχοντας στην κατοχή της σχεδόν όλες τις κεντρικές τράπεζες παγκοσμίως επιδίδεται συστηματικά και επί σειρά δεκαετιών σε καταλήστευση του δημοσίου πλούτου των χωρών- στόχων με την απόδοση κεφαλαίων και δανείων ως δέλεαρ, ακριβώς όπως εξαγόραζαν άλλοτε οι άποικοι τη γη προσφέροντας χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

Η Ελλάδα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα καταλήστευσης του δημοσίου πλούτου με τα λιμάνια της να βρίσκονται πλέον υπό τον έλεγχο των Κινέζων και τα αεροδρόμιά της υπό τον έλεγχο των Γερμανών.

Εν συνεχεία και προκειμένου να αποσπαστεί η προσοχή από τα αλλεπάλληλα οικονομικά εγκλήματα αυτών των οργανώσεων, επινοήθηκαν στρατηγικές αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Ως εργαλείο αποπροσανατολισμού χρησιμοποιήθηκαν οι λεγόμενες πανδημίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η γρίππη των χοίρων η οποία χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να συγκαλυφθεί το οικιστικό οικονομικό σκάνδαλο στις ΗΠΑ το οποίο λίγο αργότερα εξελίχθηκε σε παγκόσμια οικονομική κρίση. Οι πολιτικοί των χωρών μας οι οποίοι είναι υποχείρια του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ (WEF) είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα επιτρέψουν να συμβεί αυτό ξανά αλλά αντί να εισάγουν αυστηρούς ελεγκτικούς μηχανισμούς, τύπωσαν απλώς χρήμα πράγμα το οποίο δεν λύνει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα.

Συνεπεία αυτών των χειρισμών ξεσπάει δέκα χρόνια αργότερα – το 2019 – χειρότερη οικονομική κρίση όταν ακαριαία παύει ο δανεισμός μεταξύ των τραπεζών. Αυτή τη φορά οι οικονομικοί εγκληματίες αποφασίζουν να λάβουν δραστικά μέτρα προκειμένου να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από τη νέα καταλήστευση της περιουσίας του.

Ο Füllmich και η ομάδα του μελέτησαν τρία γεγονότα που αποτελούν απόδειξη ότι πίσω από τη νέα πανδημία του κορωνοϊού υπήρξε πολυετής σχεδιασμός:

α) την στρατιωτική άσκηση προσομοίωσης πανδημίας με τον κωδικό “Operation Darkwinter“

β) την χρηματοδοτημένη από το ίδρυμα Rockfeller, επιχείριση με τον κωδικό “Οperation Lockstep“ και

γ) το λεγόμενο γεγονός 201 (Event 201) το οποίο έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2019 λίγο πριν την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ακόρεστη απληστία όμως της οικονομικής αυτής μαφίας οδήγησε σε ντόμινο εξελίξεων που δεν είχαν προβλεφθεί με τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η ληστρική τους δράση και έτσι προέκυψε η επείγουσα ανάγκη για επίσπευση της εφαρμογής του σχεδίου εξαπάτησης των πληθυσμών με τη χρήση του εργαλείου της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτή η βιασύνη να μπει σε εφαρμογή η στρατηγική του αποπροσανατολισμού του κοινού είχε ως συνέπεια να γίνουν χονδροειδή λάθη με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να αντιληφθεί την απάτη.

Τα κρούσματα που χρειάστηκαν για την τροφοδοσία του αφηγήματος κατασκευάστηκαν με τη βοήθεια των τεστ PCR τα οποία με μέγιστο επιτρεπτό όριο τους 24 κύκλους ενίσχυσης και παρουσία ποσοστού 94% ψευδώς θετικών δειγμάτων στους 35 κύκλους ενίσχυσης, ρυθμίστηκαν  τελικά ώστε να λειτουργούν στους 45 κύκλους.

Με αυτόν τον τρόπο οι υπεύθυνοι μπόρεσαν να εξαγγείλουν διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να υποβάλουν τον πληθυσμό σε θεραπείες με μη δοκιμασμένα φάρμακα τα οποία είναι θανατηφόρα.

Είναι γεγονός, τονίζει ο καθηγητής, ότι πουθενά δεν προέκυψε υπερβάλλουσα θνησιμότητα πριν την έναρξη των εμβολιασμών.

Τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο κύριος Füllmich και η επιτροπή διερεύνησης του θέματος του κορωνοϊού προέκυψαν από τη συνέντευξη τετρακοσίων περίπου μαρτύρων από το χώρο της επιστήμης και της πολιτικής οι οποίοι δεν προτίθενται να αλλάξουν την κατάθεσή τους.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Reiner Füllmich έκφρασε την πεποίθηση ότι αυτοί που επιβουλεύονται την ευημερία των χωρών δεν είναι ούτε ιδιαίτερα έξυπνοι ούτε ιδιαίτερα ικανοί και ότι με μια ευρεία συνεργασία των υγειών δυνάμεων από διάφορες χώρες στην οποία τον κύριο λόγο θα πρέπει να έχουν οι γιατροί, μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση και να αποκατασταθεί η υγεία του πληθυσμού.

Σημείωσε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι μια εγκληματική οργάνωση που έχει στόχο την εξόντωση του πληθυσμού.

Σε ερώτημα σχετικά με τις πιθανότητες που έχουν περιστατικά που υφίστανται άδικη μεταχείριση να δικαιωθούν στα δικαστήρια, ο Füllmich έκανε αναφορά στο γερμανικό δικαστικό σύστημα το οποίο δεν λειτουργεί πλέον καθώς υπάρχει άμεση παρέμβαση του κρατικού και του παρακρατικού μηχανισμού σε περιπτώσεις από δίκες, το αποτέλεσμα των οποίων δεν ενισχύει το αφήγημα.

Προοπτική διακρίνει από εδώ και στο εξής σε δικαστήρια της Ινδίας και των ΗΠΑ.

Εμφαντικά τόνισε ότι υπάρχουν σαφείς παραλληλισμοί ανάμεσα στη σημερινή κατάσταση και στο πρόγραμμα με τον κωδικό Τ4 της ναζιστικής Γερμανίας το οποίο προέβλεπε την εξόντωση ατόμων με αναπηρίες. Σήμερα τα τερατόμορφα αυτά όντα που επιβουλεύονται τη ζωή μας προσπαθούν να εξοντώσουν αυτούς που αποκαλούν “άχρηστους καταναλωτές τροφής”.

Ολοκληρώνοντας επισήμανε ότι πρόκειται για διαρκές διεθνές οικονομικό έγκλημα το οποίο πλέον έχει προσλάβει και διαστάσεις γενοκτονίας και ότι μόνο μετά από μια μαζική κινητοποίηση του κόσμου θα μπορέσει ακολούθως και η δικαιοσύνη να αποφανθεί για όλα αυτά τα εγκλήματα και να αποκαταστήσει τις χώρες που καταληστεύτηκαν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...