Τρίτη 1/3/2022, η εισήγηση του Υπουργού Υγείας κου Πλεύρη για τους ανεμβολιαστους υγειονομικούς.

Σήμερα, Τρίτη 1/3/2022, συγκαλείται το υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο θα συζητηθεί και η εισήγηση του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, για την απόλυση των υγειονομικών, που δεν θα έχουν δεχτεί έως 31/3/2022 να εμβολιαστούν.

Ως σκεπτόμενοι πολίτες, διερωτωμεθα, ο υπουργός υγείας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και τον κίνδυνο ανάφλεξης ενός γενικευμένου παγκοσμίου πολέμου, όπως διαμηνυουν όλοι οι έγκυροι αναλυτές, αντί να φροντίσει για την οχύρωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες, που θα το καταστήσουν ικανό να ανταποκριθεί σε περίπτωση επιδείνωσης της παγκόσμιας κατάστασης, φροντίζει για την τελική φάση της απόλυσης έμπειρων υγειονομικών, η οποία θα επιφέρει το τελειωτικό χτύπημα στα ήδη αποδυναμωμενα νοσοκομεία, μετά την κάκιστη διαχείριση της πανδημίας εκ μέρους του υπουργείου του?

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η ερώτηση είναι καθαρά ρητορική και δεν χρήζει απάντησης. Οι πράξεις του υπουργού υγείας μιλάνε από μόνες τους!

Το υπουργικό συμβούλιο θα περίμενε κανείς να συνεδριάσει για το μείζον θέμα της Ουκρανικής κρίσης και όχι για την ολοκλήρωση του σχεδίου ιδιωτικοποίησης και διάλυσης του συστήματος υγείας!

Αυτή η στάση του υπουργείου μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι υπάρχει “ατζέντα”, που πρέπει να ολοκληρωθεί και ότι μπροστά στην εκτέλεση του “σχεδίου” , η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Καλούμε τους πολίτες της χώρας να αντιληφθούν αυτό , που σε εμάς, ως επαγγελματίες υγείας, έγινε κατανοητό εξ αρχής, ότι δηλαδή αυτή η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να τους “σώσει”. Αυτό για το οποίο ενδιαφέρεται είναι να ολοκληρώσει το σχέδιο της διάλυσης και σε αυτό δεν την σταματούν ούτε τα διεθνή έκτακτα γεγονότα.

Καλούμε το υπουργικό συμβούλιο να απορρίψει την εισήγηση του Υπουργού Υγείας και τον ίδιο τον Υπουργό να παραιτηθεί!

Οι μάσκες έπεσαν!

Μετά τιμής

Οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικοτητας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...