Πρόσκληση των μελών του Σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Υγειονομικών υπέρ Δημοκρατίας και Ελευθερίας – Σ.Υ.Δ.Ε» σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

του Σωματείου με την επωνυμία «Σωματείο Υγειονομικών υπέρ Δημοκρατίας και Ελευθερίας – Σ.Υ.Δ.Ε» σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

 

Με απόφαση του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό, προσκαλούνται τα Μέλη του Σωματείου, σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 16 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00μμ, στην έδρα του Σωματείουστην οδό Μακεδονίας 24, Αθήνα, για να λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Σ.Υ.Δ.Ε.

 

  • Ώρα προσέλευσης, διαπίστευσης και οικονομικής τακτοποίησης: 17.00 έως και 17.55
  • Ώρα 18.00 (το αργότερο): Διαπίστωση απαρτίας – Έναρξη εργασιών
  • Εκλογή προεδρείου Γ.Σ. (δια της ανατάσεως χεριών)
  • Ψήφιση για έγκριση ή μη Ημερήσιας Διάταξης όπως προτείνεται από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή– υποβολή προτάσεων τροποποίησης δια της ανατάσεως των χεριών (μέγιστος χρόνος 5 λεπτά)
  • Συνοπτική αναφορά εκπροσώπου του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου (μέγιστος χρόνος 15 λεπτά)
  • Έναρξη συζήτησης: – Τοποθετήσεις επί της αναφοράς της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

– Ομιλίες

– Υποβολή προτάσεων (κατατίθενται τόσο προφορικά, όσο και σε γραπτή μορφή για τη διευκόλυνση των πρακτικών)

  • Ώρα 19.30: Διάλειμμα 15 λεπτών – διαπίστευση όσων προσήλθαν καθυστερημένα στη Γ.Σ.
  • Επανέναρξη συζήτησης
  • Ώρα 20.30 (το αργότερο): – Ολοκλήρωση συζήτησης

    – Διαπίστευση όσων προσήλθαν καθυστερημένα στη Γ.Σ.

    – Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής με μυστική ψηφοφορία. Το προεδρείο της Γ.Σ. παραλαμβάνει ονομαστικό κατάλογο των μελών του Σωματείου και προσκαλεί το Σώμα για υποβολή υποψηφιοτήτων για Εφορευτική Επιτροπή (5 μέλη το ελάχιστο). Κατόπιν, αναλαμβάνει τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας με κάλπη. Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία των παρόντων, το προεδρείο μπορεί να προσκαλέσει ονομαστικά όσους δεν έχουν καταγραφεί ότι ψήφισαν για την περίπτωση που μόλις προσήλθαν. Κατόπιν, καταμετρά τις ψήφους, ανακοινώνει το αποτέλεσμα και παραδίδει στον πρώτο σε ψήφους τα πρακτικά της Γ.Σ. με την επισήμανση ότι εντός 2 ημερών η Εφορευτική Επιτροπή οφείλει να συνεδριάσει για να ορίσει ημέρα έναρξης υποβολής υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ.

  • Λήξη εργασιών Γενικής Συνέλευσης.

 

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Όσα από τα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση πρέπει, σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρα 6, 7 και 14, κατ΄ εξαίρεση του άρθ. 4 παρ. 3), να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σωματείο (ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη) μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
  • Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία κατά την ως άνω ημερομηνία, η συνεδρίαση ματαιώνεται και η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου(1ηεπαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση), την  επόμενη εβδομάδα, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης. Τα μέλη θα ενημερωθούν εγκαίρως με νέα ανακοίνωση.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – Σ.Υ.Δ.Ε.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...