Η ανατριχιαστική ομιλία του Ρόμπερτ Κέννεντυ στο Βερολίνο που θα ΠΡΕΠΕΙ να μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ

Ο Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ βρέθηκε στο Βερολίνο και μίλησε στα πλαίσια εκδήλωσης κατά της απειλής του Οργουελικού κράτους της καθολικής ψηφιακής Επιτήρησης και της ατζέντας της Βιοτρομοκρατίας της Big Pharm

Η ομιλία του Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ, γιου του δολοφονημένου Ρόμπερτ Κέννεντυ, και ανιψιού του πρ. Προέδρου των ΗΠΑ ΤΖΩΝ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ, έρχεται ακριβώς σε μια στιγμή, που η επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας, βρίσκεται αν όχι μέσα στα σπίτια μας, τουλάχιστον έξω από την πόρτα μας.

Αναλυτικά η ομιλία του :

“Συγχωρείστε με για τη φωνή μου.

Θα βελτιωθεί καθώς μιλάω και επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω λίγο για αυτό το ταξίδι που με έφερε εδώ

Διευθύνω τη μεγαλύτερη ομάδα προστασίας του νερού στον κόσμο που ονομάζεται waterkeeper, και πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έκανα μήνυση σε μεγάλες μονάδες παραγωγής καυσίμου άνθρακα στις Ηνωμένες Πολιτείες για την ρίψη υδραργύρου.

Εκείνη την εποχή η μόνη μου ανησυχία ήταν ο αντίκτυπος του υδραργύρου στα ψάρια και στην υγεία των ανθρώπων που έτρωγαν τα ψάρια.

Περίπου εκείνη την εποχή πρόσεξα ότι υπήρχαν επίσης μεγάλες ποσότητες υδράργυρου και σε εμβόλια που προοριζόντουσαν για τα παιδιά …ποσότητες πολύ υψηλές από ό,τι κάθε παιδί θα μπορούσε να πάρει και από την κατανάλωση ψαριών και έτσι ξεκινήσαμε να το αντιμετωπίζουμε και ιδρύσαμε έναν οργανισμό

Προσπαθούσα να προσεγγίσω ένα πολύ περιορισμένο πεδίο ώστε να αφαιρεθεί ο υδράργυρος από τα εμβόλια.

Σιγά-σιγά, κατάλαβα ότι υπήρχαν μεγαλύτερα προβλήματα με τα εμβόλια και το κυρίως πρόβλημα ήταν με όλα τα εμβόλια στις Ηνωμένες Πολιτείες που δεν έχουν ελεγχθεί για την ασφάλειά τους .

Είναι ένα τεχνούργημα της κληρονομιάς του CDC (Centers for Disease Control and Prevention) που ως υπηρεσία δημόσιας υγείας που ήταν τώρα προσφέρει στρατιωτική υπηρεσία και ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολίων.

Ο σκοπός ήταν εθνικός και αμυντικός και αυτό θέλανε να βεβαιωθεί… ότι θα μπορούσαν να είναι τα εμβόλια

Γρήγορα διατυπώθηκε και αναπτύχθηκε το εμβόλιο για να εκτροχιάσει τις επιθέσεις ξένων χωρών με βιολογικές ουσίες .

Έτσι, αφαίρεσαν τα ρυθμιστικά εμπόδια, συμπεριλαμβανομένης της αναγκαιότητας να δοκιμαστούν τα εμβόλια .

Πλέον ο κύριος σκοπός μου είναι να ξεκινήσω την υπεράσπιση της υγείας των παιδιών .

Ήταν εμβόλια με δοκιμασμένη ασφάλεια επειδή εάν δεν έχουν ελεγχθεί για την ασφάλεια κανείς δεν μπορεί να σας πει οποιαδήποτε ιατρική αρχή αν αυτό το εμβόλιο τραυματίζει περισσότερους ανθρώπους ή σώζει.

Κι όμως συνεχίσαμε με αυτήν την υπεράσπιση και έγινε πολύ σαφές ότι υπήρχαν και άλλα προβλήματα…. προβλήματα με τη διαφθορά στο πολιτικό μας σύστημα .

Φαρμακευτικές εταιρείες δεν είχαν καταστρέψει μόνο τους πολιτικούς μας με τεράστια ποσά στα διάφορα πρακτορεία που υποτίθεται ότι προστατεύουν τους Αμερικανούς από απειλές για τη δημόσια υγεία .

Το CDC, το FBI δωροδοκήθηκαν με μια τεράστια εισροή διαφημιστικών που εξουδετερώνει τον Τύπο και ανέτρεψαν αποτελεσματικά την αμερικανική δημοκρατία εξουδετερώνοντας όλους τους θεσμούς που οι ιδρυτές πατέρες του έθνους μας είχαν δημιουργήσει για να σταθούν ανάμεσα σε έναν άπληστο εχθρό.

Εχουν καταστραφεί οι ρυθμιστικοί οργανισμοί συνελήφθησαν και έγιναν μαριονέτες.

Ο Τύπος είχε παραμεριστεί και το χειρότερο από όλα είχαν εκδώσει νόμο στη χώρα μας το 1986 που έδινε στις φαρμακευτικές εταιρείες πλήρη ασυλία από την ευθύνη, οπότε δεν υπήρχε κίνητρο για καμία από αυτές τις εταιρείες να κάνουν τα εμβόλια ασφαλή.

Και σιγά σιγά όπως όλοι αναγνωρίζουμε αυτό δεν ήταν μόνο ένα αμερικάνικο ζήτημα.

Αυτό ήταν ένα παγκόσμιο ζήτημα που πριν από δύο χρόνια που ήρθα όταν έλεγα για την υπόθεση monsanto και συνάντησα την συνάδελφό μου εδώ .

Oι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πιο ισχυρές από τα πετρέλαια πιο ισχυρές και από τη χημική βιομηχανία και αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή όχι μόνο για την υγεία των παιδιών μας, αλλά και για όλους τους θεσμούς της δημοκρατίας που δεν βρίσκονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά σε και σε όλο τον κόσμο .

Και είμαι πολύ χαρούμενος που η tina choi βοήθησε να οργανωθεί η υπεράσπιση για τα παιδιά της Ευρώπης, είμαστε εδώ σήμερα για να ανακοινώσουμε την έναρξη αυτού του οργανισμού.

Οι φαρμακευτικές βιομηχανίες λειτουργούν και συλλαμβάνουν τους πολιτικούς και τις τρέχουσες κυβερνήσεις σε κάθε έθνος στον κόσμο και αν κερδίσουμε αυτήν τη μάχη μόνο σε ένα έθνος τις Ηνωμένες Πολιτείες θα τη χάσουμε παγκοσμίως, έτσι χρειαζόμαστε ανθρώπους καλής θελήσεως, που έχουν θάρρος ανθρώπους που έχουν έναν μη συμορφωτικό τρόπο σκέψης που καταλαβαίνουν ότι μας λένε ψέματα .

Οτι ολόκληρη η πολιτική δομή σήμερα είναι κορεσμένη από τη φαρμακευτική προπαγάνδα και εγώ παρακολούθησα τα τελευταία χρόνια κάτι που είναι εξαιρετικό:

Είμαστε σε σημείο καμπής, πιστεύω στην ανθρώπινη ιστορία το μεγαλύτερο και πιο κρίσιμο σημείο καμπής που είχε ποτέ συναντήσει η ανθρωπότητα..

Ολοκληρωτικά και αυταρχικά κράτη έχουν χρησιμοποιήσει τη δύναμη του φόβου για να σχεδιάσουν τη συμμόρφωση των πληθυσμών

Μεγάλωσα κατανοώντας τι συνέβη στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στη χώρα μας και κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Νυρεμβέργης .

O hermann goering όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα:

“πώς κάνατε τους Γερμανούς να συμμορφωθούν;”, ο Guering είπε ότι δεν είναι μόνο η Γερμανία που λειτουργεί σε οποιαδήποτε χώρα, αν είναι φασιστική χώρα ή κομμουνιστική χώρα ή μοναρχία ή μια δημοκρατία .

Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι ηγέτες είναι να πουν στους ανθρώπους ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβούνται έντονα και να δείξουν με το δάχτυλό τους τη πηγή του φόβου τους και μπορούν έτσι να κάνουν τα ανθρώπινα όντα ό,τι θέλουν αυτοί.

Μπορούν να τους κάνουν να σφαχτούν σαν τα πρόβατα, μπορούν να τους κάνετε να υπακούσουν.

Ήμασταν πολύ τυχεροί χώρα που είχαμε έναν ηγέτη τον franklin roosevelt και είπε το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος και κατάλαβε ότι ο φόβος θα μας οδηγούσε σε ολοκληρωτισμό και στην ατζέντα της βιοασφάλειας που οι άνθρωποι όπως ο Bill GATES, ο Anthony Fauci και ο Davos και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τρέχουν τώρα την παγκόσμια οικονομία, έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια ότι έχουν δύναμη τέτοια που δεν είχε ποτέ ξανά καμία ολοκληρωτική κυβέρνηση.

Η βιοασφάλεια είναι ο σημερινός Χίτλερ που θα μπορεί να δείξει τους Εβραίους και να σας πει ότι είναι αυτή η μεγάλη απειλή που πρέπει να τη φοβάστε και εσείς όλοι οι άλλοι πρέπει να υπακούσετε .

Αλλες χώρες φοβήθηκαν τους μπολσεβίκους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γνωρίζετε ότι οι δημαγωγοί μας δείχνουν τους μεξικάνους ή τους μελαχροινούς και λένε ότι πρέπει να τους φοβόμαστε και ξέρετε ότι όλα αυτά μας κάνουν να παραδώσουμε εθελοντικά τα ανθρώπινα δικαιώματά μας τα πολιτικά μας δικαιώματα και περπατάμε σαν πρόβατα στο σφαγείο.

Και τώρα έχουν μια πηγή φόβου που είναι η πιο διαδεδομένη και ολοκληρωτική δύναμη που είχαν ποτέ, που είναι ο φόβος των πανδημιών .

Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις πανδημίες με τον ίδιο τρόπο που αγαπούν τους πολέμους, γιατί τους δίνουν δύναμη, τους δίνουν έλεγχο και τους δίνουν την ικανότητα να επιβάλουν την υπακοή στα ανθρώπινα όντα.

Και σήμερα έχουμε την παραμόρφωση των νέων τεχνολογιών που δίνουν στις κυβερνήσεις τη δυνατότητα να επιβάλλουν ελέγχους σε πληθυσμούς που δεν είχαν ποτέ φανταστεί .

Ποτέ πριν στην ιστορία της ανθρωπότητας… από οποιονδήποτε τύραννο στην ιστορία, δεν είχαμε ένα αντίστοιχο 5G, που έχει δημιουργήσει μια κατάσταση παρακολούθησης.

Το 5G δεν είναι εδώ προς όφελός σας.

Δεν είναι εδώ ώστε να μπορείτε να κάνει τη ζωή σας καλύτερη γιατί μπορείτε να κατεβάσετε το βιντεοπαιχνίδι σας σε έξι δευτερόλεπτα αντί για 29.

Ο μόνος λόγος που το 5G είναι εδώ είναι επειδή επιτρέπει αυτά τα μεγάλα δεδομένα στις εταιρείες που διοικούνται από τον Bill Gates και τον Mark Zuckerberg και τον Jeffrey Beasos, είναι να συλλέξουν τα δεδομένα Σας για να ακούσουν τις συνομιλίες σας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Ηταν πάντα σε θέση να το κάνουν αυτό, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για να τα υποβάλουν σε αναλυτικά στοιχεία και στη συνέχεια να κερδίσουν χρήματα και και να τα πουλήσουν .

Σήμερα χτίζεται μια πόλη στην Αριζόνα 80.000 ατόμων με κέντρο δεδομένων που θα είναι σε θέση να λάβει όλα αυτά τα νέα δεδομένα τα δεδομένα στο alexis στο σπίτι σας ….πιστεύετε ότι το alexis λειτουργεί για εσάς ???

Δεν δουλεύει για σένα… το κινητό σου κατασκοπεύει.

Το ότι έχουν βιομετρική αναγνώριση προσώπου, που συστήνει το GPS σας όλους τους δορυφόρους που χρεώνουν πύλες καυσαερίων.

Το ότι οι δορυφόροι του θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε τετράγωνο κάθε ίντσα του πλανήτη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θα ξέρουν και στη συνέχεια έχουν μια άλλη καινοτομία που είναι το ψηφιακό νόμισμα και μόλις ψηφιοποιήσουν το νόμισμά μας και ξεφορτωθούν τα μετρητά.

Έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω μας στην οικονομία ολόκληρη.

Γιατί θα μπορούν να φορολογούν κάθε συναλλαγή.

Οι τράπεζες θα μπορούν να εξαργυρώνουν κάθε μεταφορά πλούτου κάθε συναλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή, όσο μικρή κι αν είναι αλλά επίσης θα είναι σε θέση να επιβάλουν την υπακοή, γιατί αν είστε ανυπάκουοι θα μπορούν να κλείσουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα λιμοκτονείτε και δεν θα έχετε πρόσβαση σε μετρητά.

Και πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι αυτή η πανδημία ήταν μια πανδημία που ήταν προγραμματισμένη από την αρχή.

Είναι μέρος ενός απαίσιου σχεδίου που δεν μπορώ να σας δώσω την απάντηση σε αυτό.

Δεν έχω αρκετά αποδεικτικά στοιχεία.

Εάν δημιουργήσουν αυτούς τους μηχανισμούς ελέγχου γίνονται όπλα υπακοής για αυταρχικά καθεστώτα, ανεξάρτητα από το κατά πόσο ευεργετικοί ή αθώοι είναι οι άνθρωποι που τους δημιούργησαν.

Μόλις τα δημιουργήσουν θα τα καταχραστούν εκατό τοις εκατό

Εγγυώμαι ότι θα κακοποιηθούν όλοι οι άνθρωποι που είναι έξω στο δρόμο τώρα που διαφωνούν με αυτά με αυτό το νέο, με την επιβολή που βλέπουμε γύρω μας του αυταρχικού ελέγχου των ανθρώπων που τους λένε φορέστε τη μάσκα σας.

Και ξέρετε, νομίζω ότι όλοι στην Ευρώπη, όλοι στη Γερμανία, όλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, τους είπαν γιατί πρέπει να φορέσετε μάσκα.

Εδώ είναι η επιστήμη που λέει ότι θα βοηθήσει.

Εδώ είναι η επιστήμη που λέει ότι λειτουργεί ότι θα σταματήσετε έτσι δήθεν τη μετάδοση του ιού.

Ας λένε ότι είναι η επιστήμη, αλλά δεν είναι οι άνθρωποι.

Ο πατέρας μου μου είπε όταν ήμουν παιδί ότι οι άνθρωποι στην εξουσία λεν ψέματα

Ο Fauci και ο Bill gates λένε στην επιστήμη ό,τι θέλουν…

Nα δούμε τις μελέτες για την υδροξυχλωροκίνη.

Η καραντίνα σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από τον ιό

Θέλουμε να δούμε την πραγματική επιστήμη και τις πραγματικές εκτιμήσεις κινδύνου .

Ο πατέρας μου μου είπε όταν ήμουν παιδί, ότι οι άνθρωποι στην εξουσία λεν ψέματα και ότι όλοι εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε μια δημοκρατία που χρειαζόμαστε.

Καταλάβετε το, ότι οι άνθρωποι στην εξουσία θα καταχραστούν κάθε δύναμη που εμείς τους δίνουμε

Παραιτηθείτε από αυτούς.

Τώρα τους δίνουμε τη δύναμη στη μικροδιαχείριση κάθε κομματιού της ζωής μας 24 ώρες την ημέρα .

Πρόκειται να μάθουν πού είμαστε, που ξοδεύουμε τα χρήματα μας.

Θα έχουν πρόσβαση στα δικά μας παιδιά που θα έχουν το δικαίωμα να τους επιβάλλουν ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις .

Ξέρουμε ότι οι Ναζί το έκαναν αυτό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο δοκίμασαν εμβόλια σε τσιγγάνους και εβραίους και ο κόσμος ήταν τόσο τρομοκρατημένος μετά τον πόλεμο.

Υπογράψαμε τον κώδικα της Νυρεμβέργης και όλοι δεσμευτήκαμε όταν το κάνουμε αυτό, ότι δεν θα επιβάλουμε ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις στα ανθρώπινα όντα χωρίς συγκατάθεση.

Μετά από ενημέρωση και σε δύο χρόνια όλη αυτή η πεποίθηση έχει εξαφανιστεί ξαφνικά και οι άνθρωποι περπατούν τυφλά μαζικά.

Είναι ενορχηστρωμένο αυτό

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες ενορχηστρώνουν την υπακοή και δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι προϊόν δημοκρατίας.

Είναι το προϊόν ενός φαρμακευτικού πολέμου ατζέντας βιοασφάλειας που θα υποδουλώσει το σύνολο, την ανθρώπινη φυλή και θα μας βυθίσει σε έναν δυστοπικό εφιάλτη όπου οι αποκαλυπτικές δυνάμεις της άγνοιας και της απληστίας θα τρέχουν τη ζωή μας , καταστρέφοντας τα παιδιά μας , καταστρέφοντας όλα τα όνειρα και την αξιοπρέπεια που ελπίζουμε να δώσουμε στα παιδιά μας.

Και η έναρξη αυτής της οργάνωσης γίνεται προς υπεράσπιση της υγείας των παιδιών στην Ευρώπη.

Είναι ένα προβάδισμα για τον κόσμο και δεν πρόκειται να το πάρουμε μόνο εμείς

Εκείνοι χτίζουν ιδρύματα για να πολεμήσουν τα ιδρύματά μας και έχουν παγκόσμια ιδρύματα και τώρα έχουν παγκόσμιο ίδρυμα.

Και θα βγούμε αύριο με το μεγαλύτερο πλήθος στην γερμανική ιστορία και θα λέμε όλοι ειρηνικά το ίδιο πράγμα . .

Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τη δική μας δημοκρατία μακριά .

Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τη δική μας υγεία μακριά .

Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τις δικές μας ελευθερίες μακριά .

Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τα δικές μας παιδιά μακριά.

Και είμαι πολύ περήφανος για τους ανθρώπους που κάθομαι εδώ σε αυτό το τραπέζι, που είναι άνθρωποι που έχουν το θάρρος να μιλήσουν για την αλήθεια με δύναμη και να σκεφτούν ανεξάρτητα.

Εργάζονται για ένα τόσο μεγάλο μέρος της ανθρώπινης φυλής .

Σας ευχαριστώ”

 

Πηγή: https://voliotaki.gr/wordpress/2020/09/η-ανατριχιαστικη-ομιλια-του-ρομπερτ-κ.html

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...