ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου το Σωματείο Υγειονομικών υπέρ Δημοκρατίας και Ελευθερίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο «Καφενείο η Ωραία Ελλάς» στο Μοναστηράκι. Σε ένα όμορφο και  ζεστό περιβάλλον  κυριάρχησε το κέφι, η συγκίνηση και η χαρά, καθώς δόθηκε η δυνατότητα να βρεθούμε μαζί, να δυναμώσουμε τις σχέσεις μας και να διασκεδάσουμε μέσα σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Σε μια αίθουσα γεμάτη από μέλη, φίλους, αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους από τον πολιτικό, συνδικαλιστικό, νομικό και δημοσιογραφικό χώρο που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ανταλλάχθηκαν ευχές και δόθηκε η υπόσχεση το ΣΥΔΕ να συνεχίσει να αγωνίζεται υπέρ ελευθερίας και δημοκρατίας στο εργασιακό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Το φλουρί της πίτας μεταξύ των δομών κέρδισε το ΓΝΑ Αλεξάνδρα, ενώ τα δύο φλουριά για τα μέλη κέρδισαν η Μαρία και ο Παντελής. Τους ευχόμαστε να τους συντροφεύει τύχη, υγεία και ευημερία.

Το ΣΥΔΕ ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, αλλά και όσους τελικά δεν τα κατάφεραν να είναι παρόντες στέλνοντας τους φιλικούς χαιρετισμούς τους. Από καρδιάς ευχόμαστε για μια ακόμα φορά σε όλους, Χρόνια Πολλά με υγεία, δημιουργικότητα και αγωνιστικό ήθος και διάθεση.

Ακολουθούν κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες ενώ μικρά βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο επίσημο κανάλι μας στην διεύθυνση

https://www.youtube.com/channel/UC0_cxPfmLE648RUSE7TLLgg

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...