Οι Υγειονομικοί στο πλευρό των Εργαζόμενων της Τράπεζας Πειραιώς

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την εγκατάσταση ενός καθεστώτος απόλυτου ελέγχου και καταστολής της κοινωνίας με «πανδημικά» εργαλεία, που σύντομα δεν θα έχει ανάγκη την επίφαση της δημοκρατίας, παρατηρούμε σε όλο και περισσότερους εργασιακούς τομείς, μια μετάβαση από την εργοδοτική ασυδοσία στην τρομοκρατία.

Στο πανηγύρι ξεπουλήματος των υποδομών της χώρας, που έχει στηθεί τα δύο τελευταία χρόνια υπό την κάλυψη της πανδημίας ,σε συνέχεια της μνημονιακής ατζέντας και συνοδεύεται από υποβάθμιση θεσμών και αξιών, η καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων ,είναι προαπαιτούμενο για τη διαμόρφωση συνθηκών διάλυσης και εκχώρησης του εθνικού πλούτου.

Οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων αντιστάθηκαν σθεναρά στην εργαλειοποίηση της επιστήμης και την εκποίηση της δημόσιας υγείας και ως εκ τούτου

γνώρισαν τι σημαίνει εργοδοτική τρομοκρατία.

Συντασσόμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων στην PDS της τράπεζας Πειραιώς,

που έχουν ξεκινήσει αγώνα, ενάντια στο ξήλωμα των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Στη νέα εποχή, που διαμορφώθηκε εν ριπή οφθαλμού, τα παράνομα και αντεργατικά μέτρα «περνάνε» με μοναδικό εργαλείο τον ωμό εκβιασμό.

Ενωμένος ο εργασιακός κόσμος οφείλει να αντισταθεί ,να πει ΟΧΙ.

Πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι αυτό που συμβαίνει στο χώρο του ΔΕΝ είναι η εξαίρεση.

Συμβαίνει ταυτόχρονα σε όλους τους εργασιακούς κλάδους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Πρόκειται για μια λαίλαπα καταστρατήγησης εργασιακών δικαιωμάτων .

Καλούμε τους εργαζόμενους όλων των βαλλομένων κλάδων να ενώσουν τις δυνάμεις τους, παρακάμπτοντας διαβρωμένα σωματεία, και να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...