Επιστολή διαμαρτυρίας προς ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ από υγειονομικούς σε αναστολή

Αξιότιμοι κύριοι.

Σύμφωνα με σημερινή δημοσίευση του Πρώτου Θέματος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσηλευτών ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ), συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με την αναπληρώτρια υπουργό υγείας, κα Μίνα Γκάγκα, προκειμένου να συζητήσουν προβλήματα του κλάδου.

Συμφωνα με το δημοσίευμα, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενώ αναφέρθηκε στην άμεση ανάγκη νέων προσλήψεων και στο άνοιγμα της πολυαναμενόμενης προκήρυξης του ΑΣΕΠ, δεν είχε να πει ούτε ένα λόγο για τα μέλη της νοσηλευτές, που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, εδώ και έξι μήνες.

Επίσης, όπως διαβάζουμε, τέθηκε το ζήτημα της τροποποίησης των οργανισμών των νοσοκομείων, πράγμα που η Ομοσπονδία θα έπρεπε να γνωρίζει ότι εν δυνάμει μπορεί να αποτελέσει “το δούρειο ίππο” κατάργησης θέσεων μόνιμου προσωπικού κι έμμεση άρση της μονιμότητας στο ΕΣΥ.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα στο Δ.Σ. της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ, για την αποσιώπηση του σοβαρότατου ζητήματος των αναστολών μελών της Ομοσπονδίας.

Κυρίες και κύριοι,

δεν δικαιούστε να υποκρίνεστε ότι τα μέλη σας, που βρίσκονται σε αναστολή, δεν υπάρχουν!

Σας υπενθυμιζουμε οτι στις θέσεις αυτές βρίσκεστε για να διεκδικείτε το συμφέρον όλων των μελών σας. Και είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, μέλη της Ομοσπονδίας είμαστε και εμείς και μάλιστα οι περισσότεροι, πολλά συναπτά έτη! Οφείλετε λοιπόν να μας υπερασπιστείτε απέναντι στις άδικες και τιμωρητικές αναστολές εργασίας, τις οποίες αναίτια έχουμε υποστεί. Μόνον έτσι θα έχετε, τουλάχιστον, την έξωθεν καλή μαρτυρία ότι εκπροσωπείτε τον κλάδο!

Σε αναμονή επανόρθωσης της άδικης παράλειψης σε βάρος μας!

Μετα τιμής

Οι νοσηλευτές-μέλη της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ, εκ των Υγειονομικών κατά της Υποχρεωτικότητας.

Υγειονομικοί κατά της ΥποχρεωτικότηταςΔίκτυο 36 Νοσοκομείων/Δομών Υγείας Αττικής και ΕΚΑΒ Αθηνών

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...