Συλλαλητήριο 26/2/2022

Το Σάββατο 26/2/2022 Συνδικάτα, Σωματεία και Συλλογικότητες ενώθηκαν σε ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο, για να διαδηλώσουν κατά των αναστολών των υγειονομικών, των διαχωρισμών και ελέγχων, του Green pass, του προστίμου των 100 ευρώ και των υπολοίπων προστίμων .

Οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας, συμμετείχαμε δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, των Λιπασμάτων Καβάλας, της Kavala Oil, της Cosco και σε πλήθος εργαζομένων λοιπών σωματείων και συλλογικοτήτων, ενώνοντας τις φωνές μας κατά του εργασιακού μεσαίωνα, που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση.

Ο παλμός και η αγωνιστική παρουσία του συνόλου των συμμετεχόντων είναι η απόδειξη ότι το εργατικό κίνημα αναβιώνει και πάλι μπροστά στην γενική επίθεση, την οποία δέχεται η κοινωνία και αποτελεί την εγγύηση ότι πρόκειται να αποτελέσει το τείχος άμυνας και προστασίας των δημοκρατικών εργασιακών δικαιωμάτων, των οποίων επιχειρείται η καταστρατήγηση ή ακόμα και η κατάργηση . Οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας δηλώνουμε παρόντες στον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά και κάθε κατοχυρωμένου ατομικού δικαιώματος, τα οποία και υπερασπιζόμαστε ήδη εδώ και έξι μήνες, από 1/9/2021, όταν άδικα και απροκάλυπτα τιμωρηθήκαμε με το ακραίο μέτρο της αναστολής εργασίας χωρίς μισθό και ασφαλιστική κάλυψη, φτάνοντας στο σήμερα να απειλούμεθα ακόμη και με απολύσεις , για το λόγο ότι αντιταχθήκαμε στις παράνομες και καταχρηστικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

Υπερασπιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε, ενωμένοι σε κοινό αγώνα με τον υπόλοιπο κόσμο της εργασίας τα δικαιώματα μας.

Το Συλλαλητήριο του Σαββάτου απέδειξε ότι ο δημοκρατικός κόσμος της εργασίας δεν θα επιτρέψει να περάσουν οι απολύσεις, που “οραματίζεται” η κυβέρνηση.

Ο ΑΓΏΝΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ!

ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΌ!

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΌΤΗΤΑ!

ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΌ!

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!

Μετά τιμής

Οι Υγειονομικοί υπάλληλοι κατά της υποχρεωτικότητας

απ’ όλη την Ελλάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...