27-8-22: Ημερίδα Έλλήνων και ξένων ιατρών και επιστημόνων

Το Σάββατο 27 Αυγούστου πραγματοποιείται Ημερίδα στο νησί της Ίου από σημαντικούς Έλληνες και ξένους ιατρούς και επιστήμονες.
Θα αναφερθούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Υγείας, που έχουν επηρεάσει τη ζωή μας τα τελευταία χρόνια.
Η διοργάνωση είναι ευγενική πρωτοβουλία του Freedragon UK και υλοποιείται από εμάς,
ως Greek Medical Freedom Alliance, σε στενή και εξαιρετική συνεργασία με το World Council for Health, το World Freedom Alliance Greece  (η ελληνική βασική ομάδα συνεργασίας μας) και βεβαίως την ομάδα των World Doctors Alliance, που μάς ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε το Greek Medical Freedom Alliance.
Πολύ σημαντική βοήθεια προσφέρουν επίσης η Επιστημονική Ομάδα Δράσης Ιατρών, όπως και οι Έλληνες Υγειονομικοι κατά της Υποχρεωτικοτητας, τόσο επιστημονικά, όσο και οργανωτικά.
Ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τη συνεργασία, όπως και όλους τους ομιλητές που δέχτηκαν να απευθυνθούν δημόσια, με στόχο την επιστημονική ιατρική ενημέρωση του κοινού, βασισμένη στις αποδείξεις (evidence based medicine).
Το πολύτιμο τεχνικό κομμάτι ανήκει δικαιωματικά στους Resistance GR Live , τους οποίους και ευχαριστούμε επίσης πραγματικά πάρα πολύ, γιατί είναι ιδιαίτερα ουσιαστική η γνώση κι η συμβολή τους για την ομαλή πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...