Σχόλιο στις δηλώσεις Πλεύρη για την απόφαση ΣτΕ 

Ο κυριος Πλευρης κατοπιν κοινοποιησης της αποφασης του Στε, διαβεβαιωσε τους πολιτες οτι θα φροντισει ωστε να ληφθουν ολα τα αναγκαια μετρα για να μην τεθει σε κινδυνο η δημοσια υγεια απο την εφαρμογη της αποφασης του Στε.

Ότι ο υπουργός δεν πιστεύει στην Δημοκρατία το γνωρίζαμε.

Αρκούσε μια απόφαση του ΣτΕ για να το ομολογήσει και ο ίδιος. Μέχρι την προηγούμενη μέρα δήλωνε ότι εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ, που του ζητούσε να εξετάσει τα επιδημιολογικά στοιχεία. Μόλις οι δικαστές του απάντησαν ότι τα στοιχεία που τους έστειλε δεν αποδεικνύουν τίποτα, το γύρισε το βιολί και πλέον η δημόσια υγεία κινδυνεύει από την δικαστική απόφαση.

Δηλαδή μας ομολογεί ότι δέχεται μόνο τις αποφάσεις, που του ταιριάζουν. Δηλαδή ομολογεί ότι δεν πιστεύει στην Δημοκρατία, αφού κατακρίνει δημόσια απόφαση του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου, που έχει οριστεί από το Σύνταγμα να εξετάζει αν η Διοίκηση το εφαρμόζει.

Η δικαστική εξουσία είναι αυτή που στις Δημοκρατίες  είναι επιφορτισμένη με το καθήκον να ελέγχει την εκτελεστική για κατάχρηση εξουσίας και να την επαναφέρει στην συνταγματική τάξη!

Σε κατάσταση πανικού, λοιπόν, αφού το αφήγημα του καταρρέει,  διαβεβαιώνει  ότι “θα προστατεύσει τους πολίτες” από την εφαρμογή της απόφασης του Δικαστηρίου, που είναι επιφορτισμένο να προστατεύει τους πολίτες από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας και να την ελέγχει!

Θεμελιώδης κανόνας του Δημοκρατικού πολιτεύματος είναι η διάκριση των εξουσιών! Ούτε αυτό δεν γνωρίζει, ως απόφοιτος της Νομικής?

Με τη δήλωση του αυτή ο υπουργός αποδεικνύει αυτό που εμείς γνωρίζαμε, ότι  ούτε  στην επιστήμη, που σπούδασε πιστεύει, ούτε στην Δημοκρατία!

Μετά από αυτήν τη δήλωση, θα έπρεπε να έχει ζητηθεί η ΠΑΡΑIΤΗΣΗ του!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...